Nonono nyt on taaaaas koulu alkanu...:(
no tosin meillä on nyt sidontaa(:
nyt olllaan opeteltu tekemään sienitöitä, pöytäasetelmia näin alkuun, aika helppoa sen jälkeen mitä tehtiin jo NYssä viimevuonna. Onhan tää hyvää kertausta ja uusiakin asioita tulee, onhan noi erilaisia asetelmia mitä me viimeks tehtiin...
Sitten tuossa opeteltiin tekemään surulaitteita. Se oli ihan mukavaa ja näin, tosin ne jäi kesken ensimmäisen päivän jälkeen ja niitä sitten jatkettiin seuraavana päivänä.
Olihan se nyt aika vaikeeta heti tokalla viikolla koulua alkaa tekemään surulaitteita, tosin olihan se ihan kivakin että sai tuntumaa siihen sieneen ja sen kanssa työskentelyyn kun oli noi veljen häätkin tossa johon tein 24 asetelmaa(:
Hyvää palautetta ainakin niistä asetelmista mitkä siellä häissä oli, että tosi nättejä, näyttäviä ja teemaan sopivia.:)
  Sittempä tein tossa yks päivä myös pari pöytä asetelmaa koulun johkin tapahtumaan, oli vähän erilaisia asetelmia mitä ennen oli tehnyt, aika yksinkertaisia ja helppoja, mutta hienoja oli(:
Tässä siis Hennan tunnit.

No sitten on Piian tunnit.

Piian tunneilla ei olla oikein viellä mitään tehty, vähän ollaan mietitty mitä kaikkee asiakaspalvelussa tapahtuu jne. ja Päivin kanssa päästiin esittämäänkin pikkuruinen asiakaspalvelu tilanne. Meni ihan hyvin.
Eipä siellä viellä muuta.
Piian  tunnilla vähän matikkaa... Mietittiin että onko meillä asiakaspalvelun tunti vai matikan tunti? laskettiin alvia... ja prosentteja muutenki. helppooo.
ei mulla muuta

Kuvia tulee myöhemmin kun ne koneelle saan laitettua, myös häistä!(: