Elikkäs nytten tässä jouluna on tullu tehtyä kaiken näköstä.
Palailtiin kouluun siinä tammikuun alussa ja siinä sitten alettiin opettelemaan asetelmia. Aluks aattelin vaan että joo helppoo ennenkin tehny, mutta sitten kun alko tuleen niitä faktoja oikeesta tekniikasta ja sienen pyöristämisestä jne.. tulikin sitten ekana mieleen että oon tehnyt kaiken väärin ja toisena ettei tästä tuu mitään. Noh muutaman asetelman tehtyä alko se homma sitten luistamaan. 
Saatiin sitten siinä joulun alla muutama tilaustyö tuolta Annasta, sinne piti tehä muutama asetelma, pöytä asetelmia, buffa pöydän asetelma, ja sisäänkäynnille. Asetelmat tehtiin paritöinä.
Joulun alla oli myös 3viikon työssäoppiminen, joka meni muuten hyvin(:

sitten  meillä alko myymälöiden tekeminen, elikkäs me muunnettiin meidän luokka kukkamyymäläksi jossa on kaiken näkösiä kukkia myytävänä. Myyntitapahtumia oli 3, joista yksi oli isänpäivä.
Myynnit meni tosi hyvin ja kaikki sai olla kassalla paljon, sai palvella asiakkaita paljon ja sai tehdä kimppuja paljon!(: kaikki myös suoriutui englannin näytöstä hyvin. Elikkäs meidän englannin opettaja tuli asioimaan englannin kielellä ja siitä sitten jokainen palveli englanniksi.